Nieuws

Kunst, Creativiteit & Kans op een Uniek Kunstwerk: Almelose Atelier Route 2024

Almelose Atelier Route 2023

DATUM

28 en 29 september 2024
Van 11:00 tot 17:00 uur

Ontdek de rijke kunstwereld van Almelo tijdens de Almelose Atelier Route! Bezoek verschillende ateliers en galeries van getalenteerde kunstenaars, waaronder een bijzondere expositie bij de Twentse Lijstenmakerij.

Twee gevestigde kunstenaars én vier verrassende gastkunstenaars

Bij de Twentse Lijstenmakerij presenteren vaste deelnemers Minny Wigger en Theo Hendriksen hun nieuwste schilderwerken. Dit jaar wordt de expositie aangevuld met vier talentvolle gastexposanten: Eva van de Burgt en Nicole Lubbers uit Hengelo, Jenny Berends uit Almelo en Ivanka Matiss uit Slowakije. Deze gevarieerde groep kunstenaars zorgt voor een inspirerende mix van stijlen en thema’s.

Live schilderen door Minny Wigger en Jenny Berends

Minny Wigger en Jenny Berends zullen live schilderen tijdens het evenement. Dit is jouw kans om hun creatieve proces van dichtbij te volgen en hun technieken in actie te zien.

Kunst kopen én genieten van hapjes en drankjes

Tijdens je bezoek kun je niet alleen genieten van kunst, maar ook van een hapje en een drankje. Alle geëxposeerde kunstwerken zijn te koop, dus als je iets moois ziet, kun je een uniek stuk voor thuis aanschaffen!

Win een kunstwerk en ontvang 30% korting op lijsten

Bij binnenkomst ontvang je een lootje waarmee je kans maakt op een kunstwerk van een van onze exposanten. Dit kunstwerk is een prachtig stuk dat zeker indruk zal maken! Bovendien ontvang je 30% korting op lijsten die tijdens de atelierdagen worden besteld.

Mis het niet!

Laat je verrassen door de kunst, creativiteit en gastvrijheid die Almelo te bieden heeft. Dit is dé kans om unieke kunstwerken te bewonderen en mee naar huis te nemen.

LOCATIE

Twentepoort Oost 42-13, Almelo

TIJDEN LIVE SCHILDEREN

Af en aan tussen 11 en 17 uur.

ENTREE

Vrij

Vond je dit leuk? Deel het!

0 comments on “Kunst, Creativiteit & Kans op een Uniek Kunstwerk: Almelose Atelier Route 2024

Comments are closed.